Thaimassage Öland


Thaimassage Öland

Öppettider för Öland är Maj till Augusti.
Vi är två massörer som erbjuder djupgående thaimassage för ökat välbefinnande och välmående.

Thaimassage Öland

Välkommen! Hos oss på Sälens Massageklinik kan du boka tid för en riktigt välgörande thaimassage på Öland. Vi erbjuder såväl thailändsk traditionell thaimassage som djupgående thaimassage, thaimassage för idrottare och specialanpassad thaimassage. Oavsett vilken behandling du väljer att boka hos oss kommer vi se till att du får en trivsam upplevelse under din stund av omtanke. Vi arbetar hälsofrämjande med avkoppling och välmående i fokus!

Boka thaimassage på Öland i Löttorp 

Från Maj till Augusti håller vi på Sälens massageklinik till på norra Öland. Vår lokal är belägen i Löttorp på Norra Öland, i Svenska Sparbankens gamla lokaler. Från Kalmar eller Färjestaden har du ca 1h körtid norrut, medan det från Borgholm och Köpingsvik endast är ca 30 minuter körtid. Det är även rätt nära att ta sig till oss från Böda och Byxelkrok.  

Väl framme är du välkommen in när det är dags för din behandling – vi uppskattar om du ser till att vara på plats åtminstone ett par minuter innan din behandlingstid, så att vare sig du eller vi behöver stressa i onödan. Precis intill vår lokal hittar du en parkering där du kan ställa din bil under tiden du får din behandling av oss. Se till att boka tid för thaimassage i god tid för att säkerställa att vi kan hjälpa dig när du önskar. Du kan boka thaimassage på Öland i Löttorp direkt online eller genom att kontakta oss via mail eller per telefon. 

Boka thaimassage hos oss på Norra Öland

Djupgående thaimassage

DJUPGÅENDE THAISTYLEMASSAGE
25/50 min, 485/885 kr
Djupgående thaimassage är en massagebehandling där vi tar oss an stelhet, smärta och värk på riktigt. Denna behandling kan vara lite smärtsam till en början, för att sen övergå till en känsla av lättnad och ökad styrka redan samma dag.
Behandlingen utförs med olja och liniment.

RIKTIGT DJUPGÅENDE MASSAGE 
25/50 min, 495/925 kr
Riktigt djupgående och läkande massage med inslag av akupressur. Löser upp långvariga spänningar i muskler och ligament.
Behandlingen utförs med olja och liniment.

SPORT THAIMASSAGE
50 min, 925 kr                       
Här använder vi oss av en 2000-årig massagekonst med extra djupgående tekniker, där vi kombinerar massage med  akupressur och stretching.  Denna behandling är lite tuffare för att ge en mer effektiv inverkan med fokus på att lindra djup smärta. Passar bra för dig som är van med massage eller tränar.

”HOT STONE” MASSAGE 
50 / 80 min, 925 kr / 1375 kr
Massage med varma lavastenar och massageolja som mjuka upp trötta muskler och stela leder. Värmen bidrar till att vi kommer djupare ner i muskulaturen, med främsta syfte att få musklerna såväl som din kropp att slappna av helt och hållet. 

P.A.M. – Personligt Anpassad Massage
50 / 80 / 100 min, 925 kr / 1375 kr / 1855 kr
Ny behandlingsform som anpassas efter dina behov. 

68FD91D7-C48C-4976-A84A-35BF52136AF2

Inför ditt besök hos oss               

Har du bokat en tid för massage eller thai massage hos oss? Inför ditt besök får du gärna se till att ha bokat en tid, där du även angett vilken behandling du önskar få samt hur lång behandlingstid du önskar ha. Vi ser även gärna att du ser till att vara på plats i tid, alternativt att du meddelar oss om du får förhinder och inte har möjlighet att komma.

För att din massageupplevelse ska bli så bra och trivsam som möjligt för dig bör du även tänka på att:

 • tala om för oss vilka förväntningar du har på din behandling, om du har några specifika önskemål eller om du vill få hjälp med något speciellt.

 • inte äta precis innan din massage. Annars kan det vara obehagligt att ligga på mage.

 • inte boka en tid för behandling hos oss om du har pågående infektion i kroppen, eller om du inte känner dig helt frisk.

 • avsätta tid för lugn, ro och avkoppling både innan och efter din massage. 

 Vad är thaimassage?

Thaimassage kan många gånger liknas med en behandlingsform där man kombinerar massage och kroppslig behandling med yogaliknande gymnastiska rörelser. Detta bidrar i sin tur till att upplevelsen i sin helhet blir mer än bara kroppslig, och att den snarare istället bidrar till avslappning och ett bättre välmående för både kropp och sinne.

Tack vare denna behandlingsform kan man behandla allt från smärta och värk till stelhet och rörelseproblem. Under en thai massage behandlas ömma punkter i kombination med att stela leder och muskler sträcks ut. De spänningar som du har i kroppen kommer därmed att släppa, vilket i sig öppnar upp för kroppens flöden och skapar bättre, mer fria energier.

Traditionell thailändsk massage

Går du på en behandling i form av traditionell thailändsk massage kan du alltså förvänta dig att du kommer känna dig mer avslappnad, rörlig och varm i hela kroppen. Ditt välmående såväl som din hälsa kommer att påverkas till det positiva. Thailändsk massage är med andra ord en typ av friskvård som gör gott på riktigt!

Positiva effekter av Thaimassage

 • muskelspänningar och stelhet frigörs
 • lindrar, motverkar och förebygger smärta och värk
 • minskar stress
 • bidrar till ökat välmående
 • förbättrar din hälsa
 • stimulerar kroppens flöden och funktioner
 • stärker blod- och körtelfunktionen
 • bidrar till ökad rörelseförmåga och förbättrad smidighet
 • stärker nervsystemet
 • bidrar till avkoppling och värme i kroppen

Mentala effekter av Thai massage

 • du känner dig piggare och friskare
 • du känner dig starkare
 • du känner dig avslappnad och lugn
 • du känner dig mer tillfreds och i bättre balans

Varför thaimassage?

Vill du få bukt på smärta, värk, stelhet, krämpor eller rörelseproblem, eller vill du bara unna dig en behaglig och avkopplande stund med hälsofrämjande fördelar? Då är du varmt välkommen att boka en tid för thaimassage hos oss på norra Öland! Thaimassage är en behandlingsform som hjälper kroppen att hamna i god balans, där muskler och leder sträcks ut för att öppna upp för kroppens alla flöden och energier på nytt. Detta kommer i sin tur bidra till en förbättrad tillvaro, där du både kan känna och se hur välmående du och din kropp blir. 

Boka din behandling hos oss

Vi på Sälens massageklinik erbjuder såväl klassisk massage som djupgående thaimassage, där vi ser till att anpassa behandlingen efter dina personliga preferenser, önskemål och behov. Oavsett vad du kan tänkas behöva hjälpa med ser vi till att du lämnar våra lokaler välmående, avslappnad och lugn. Vill du kan vi även hjälpa dig att boka in ett återbesök så snart som möjligt för en fortsatt djupgående effekt och positiv påverkan av din behandling. 

Boka massage hos oss direkt online eller ta kontakt med oss via telefon, mail eller vårt kontaktformulär. Vi ser framemot att höra från dig. Välkommen till oss på Sälens massageklinik om du vill boka thaimassage Öland!

Vanliga frågor om massagebehandlingar

Vad händer i kroppen vid massage?

Vid massage löses spända muskler och leder upp, vilket i sin tur ökar din rörelseförmåga. I takt med att kroppens alla spänningar släpps ökar kroppens blodcirkulation såväl som flöden av energier. Det leder till ett ökat välmående, där du känner dig avslappnad, glad och utan stress. 

Varför är massage så bra för dig?

Det finns mängder av fördelar med massage. De främsta fördelarna är att massage det:

 • minskar smärta och stress

 • bidrar till en mer balanserad kropp

 • motverkar värk och krämpor

 • ökar välmåendet 

 • stärker blod- och körtelcirkulation

 • föryngrar sinnet

 • gör dig gladare och piggare

 • ökar smidighet och rörelse

 • bidrar till djup avkoppling

Vad är skillnad mellan klassisk massage och thaimassage?

Skillnaderna mellan klassisk massage och thaimassage är många. De främsta skillnaderna är dock att thaimassage ofta är betydligt mer djupgående, där massören tänjer och sträcker ut musklerna för att frigöra flöden och energier. Thaimassage ges även helt utan olja, och i många fall med kläder på, vilket är motsatt mot den klassiska oljemassagen. 

Träningsverk efter massage – är det vanligt?

Ja, det är vanligt att man får en känsla av att ha träningsvärk efter att man varit på massage. Det inte minst om det var länge sen sist du fick en liknande behandling, om det är din första massage, eller om du valde en väldigt djupgående behandlingsform. “Träningsvärken” avtar dock oftast efter ett par dagar, och kommer även minska ju fler massagebehandlingar du får.

Jag idrottar väldigt mycket – vilken massage passar mig?

För dig som idrottar mycket är det viktigt att du väljer en massage där fokus ligger på att återhämta kroppen. Det vill säga, djupgående behandling som släpper på spänningar, muskelkramp och stela leder. Stretching och akupressur som går djupt ner i musklerna är ofta nyckeln till framgång. 

Vad är thaimassage? 

Thaimassage är en form av massage där massören hjälper dig att bli mjuk, varm och avslappnad genom att släppa på muskelspänningar och rörelseproblem. Detta ofta genom metoder som akupressur, stretching och långa, långsamma rörelser. Massagen ges utan olja, men ofta med kläder på. 

Boka Sälen

Under vinterhalvåret finns Sälens Massageklinik på Experium Spa i Lindvallen. 

För att boka tid, klicka på “boka online” här nedan.

Vill du boka oss specifikt måste du för tillfället ringa till 0280 – 86100, alternativt maila till spa.experium@skistar.com och uppge att du vill boka tid för behandling hos Su eller Silanee. 

Boka Öland

Under sommarmånaderna, Maj till Augusti, hittar ni Sälens Massageklinik på Löttorpsvägen 51  i Löttorp.

Vi är två massörer som ger behandling, jag & min dotter Silanee. 

För att boka tid, klicka på “boka online” här nedan eller ring 0763148633.