Massage Sälen

Öppettider för Sälen är December till April.
Vi är två massörer som erbjuder välgörande och upplyftande massage- och spabehandlingar
för både kropp och ansikte.


Välkommen till Sälens massageklinik, din professionella massageklinik i Sälen!

 Hos oss kan du boka tid för välgörande och upplyftande massage behandlingar på Experium Spa. Vi erbjuder klassisk massage och djupgående massage, samt specialanpassade massagebehandlingar för gravida och idrottare. Du kan även boka tid för fotmassage, thaimassage och ansiktsbehandlingar i olika utföranden. Hos oss kan du känna dig trygg med att varje behandling anpassas efter dina personliga behov och önskemål. 

Boka tid för massage i Sälen hos oss och njut av en avkopplande stund i vardagen! 


Boka massage Sälen på Experium Spa

Lider du av smärta, stelhet, värk, krämpor eller spänningar? Går du ofta runt med huvudvärk eller känner att din kropp är både öm och osmidig? Genom att boka tid för massage hos oss kan du på ett behagligt och välgörande sätt få bukt på dina bekymmer. 

Vi på Sälens massageklinik erbjuder massage- och spabehandlingar med fokus på att främja din hälsa och ditt välmående såväl för din kropp som för ditt sinne. Med fokus på värme och avslappning mjukar vi upp ömma punkter, hårda knutar och stela leder så att du kan känna dig som dig själv igen. Vår thaimassage är än mer effektiv för att behandla din kropp på djupet. 

Det finns mycket som talar för att du med hjälp av en massage behandling kan främja såväl din fysiska rörelseförmåga som ditt psykiska mående. Många gånger främjas även din glädje och energi, ditt fokus och din sömn, vilket alla är faktorer som bidrar till ett ökad välbefinnande i sin helhet. 

Massage i Sälen

Från December till April befinner vi oss i Sälen. Då är du varmt välkommen att boka tid för massagebehandling hos oss på Experium Spa. 

Vi på Sälens massageklinik erbjuder massagebehandlingar i olika utföranden, samt thaimassage och spabehandlingar för både kropp och ansikte. Läs mer om våra behandlingar i vår meny här nedan. 

Våra behandlingar har olika syften:

Hälsa – Med de riktigt djupgående tekniker vi använder oss av kan vi ta itu med och lösa många långvariga såväl som nya muskel- och smärtproblem som du lider av.

Välmående – För oss betyder det otroligt mycket att kunna hjälpa våra medmänniskor att få ett bättre liv. Välmående är enligt oss A och O för en trivsam tillvaro. 

Avslappning – För många är det skönt att bara komma in till oss för att få en avslappnande massage. Att den avslappnande behandling även är välgörande är då bara en bonus. 

Värme – För att få musklerna att slappna av på riktigt använder vi ibland oss av värme i olika former, det bl.a. i vår ”Hot Stone-Massage”. Detta gör att du blir varm både inombords, i dina muskler och leder.

De flesta behandlingar vi utför ingår i begreppet ”Friskvård”, vilket gör dem avdragsgilla. Driver du eget företag? Eller har du möjlighet att få din behandling betald av din arbetsgivare? Då blir din totala kostnad lägre i och med att priset innefattar 20% moms.

Thaistyle massage

Djupgående thaimassage Sälen

Vill du att din massagebehandling hos oss ska vara extra djupgående och effektiv? Se då till att boka in dig för thaimassage i Sälen. Tack vare att man under en thaimassage fokuserar på att tränga djupt ner i kroppens muskler och leder kan man vänta sig många hälsofrämjande fördelar som effekt. 

Utöver att thaimassage bidrar med samma stärkande och välgörande fördelar som den “vanliga” massagen gör kan du med thaimassage även se de riktiga effekterna av en avslappnad kropp och energiflöden i balans. Ökad kraft och mer energi är bara några av dessa!

Rygg, skuldror & nackmassage                                           
25 / 50  min, 695 kr / 935 kr
Har du ont i ryggen, känner dig stel i nacken eller lider av smärta runt skulderpartier? I denna massagebehandling fokuserar vi på just dessa problemområden och arbetar djupgående för att mjuka upp stela leder och knutar. Vi använder oss av liniment och olja. 

“Classic Thai” thaimassage med örtboll och olja
 25 / 50 / 75 min, 665 kr / 915 kr / 1295 kr
Klassisk thaimassage som motverkar och bearbetar spänningar av lite enklare karaktär. Här fokuserar vi på att skapa balans mellan kropp och själ. Avslutas med varm örtboll för att mjuka upp leder och muskler.

Djupgående Sport thaimassage med olja 
 25/50/75 min, 695 kr/935 kr / 1325 kr
Här använder vi oss av 2000-årig massagekonst med extra djupgående tekniker, där vi kombinerar massage med akupressur och stretching. Denna behandling är lite tuffare för att ge en mer effektiv inverkan med fokus på att lindra djup smärta.  Passar bra för dig som är van med massage, eller för dig som tränar. 

Gravidmassage erbjuds tidigast från 13:e veckan vid alla behandlingar.

Massage

Avslappnande massage 
25 / 50 / 75 min, 665 kr / 915 kr / 1295 kr
Njut av en fantastiskt skön och avslappnande massage där vi med varm aromolja avlägsnar stress och löser upp dina spänningar, för att skapa en god balans mellan kropp och själ.

”Hot Stone” massage 

50 / 75 min, 935 kr / 1385 kr

Massagebehandling där vi använder oss av varma lavastenar och massageolja för att mjuka upp trötta muskler och stela leder. Värmen bidrar till att vi kommer djupare ner i muskulaturen och för en känsla av komplett avkoppling.

Klassisk massage
25 /50/75 min, 665 /915/1295 kr
Här går vi djupare ner i musklerna för att mjuka upp muskler och leder, och för att få dig att koppla av. Den klassiska massagen tar bort spänningar av lite enklare karaktär, skapar en bra cirkulation av blodflödet och frigör energier i din kropp.

Välkommen att boka din massage i Sälen hos oss!

Massage i Sälen

Hitta till oss

I Sälen håller vi på Sälens massageklinik till på Experium Spa och Sauna (i samarbete med Skistar) på Lindvallen. Det är smidigt att ta sig till oss med såväl egen bil som med de bussar och skidbussar som går under vintern. Utanför Experium finns en stor parkering där du kan ställa bilen under ditt behandlingstillfälle.

I och med att Expreium ligger centralt placerat på Lindvallen, precis intill skidbackarna och hotellet Skilogde, kan du även ta dig in till oss direkt från skidbacken för en avkopplande och mjukgörande massagebehandling efter skidåkningen. Det finns möjlighet att tillgå både spa, bastu, duschar och omklädningsrum i anslutning till behandlingsrummet vid behov.

Väljer du att boka tid för massage i Sälen hos oss kan vi garantera att du kommer lämna våra lokaler avslappnad, varm och lugn. Under våra massagebehandlingar ligger vårt främsta fokus på att främja din hälsa och ditt välmående, det såväl kroppsligt som mentalt. Välkommen att boka tid för massage sälen hos oss!

Boka tid

Vi skulle verkligen uppskatta om du som önskar boka massage, thaimassage, ansiktsbehandling eller annan spabehandling hos oss på Sälens massageklinik ser till att boka din behandling i god tid. Detta för att ge oss bästa möjliga förutsättningar att förbereda inför ditt behandlingstillfälle och anpassa behandlingen helt efter dina behov.

Ser du till att boka en tid hos oss i god tid inför det att du önskar få din behandling kan vi garantera att vi kan hjälpa dig precis just då du behöver det. I samband med att du bokar tid för massage eller spabehandling hos oss kan du även boka in dig för ett besök i Experiums spa- och saunavärld som ligger i direkt anslutning till massagerummen.

Kontakta oss eller boka tid online! Tveka inte på att höra av dig om du har några frågor eller funderingar rörande våra behandlingar, vår tidsbokning eller vad vi kan erbjuda dig i övrigt.

Klassisk massage Sälen – rygg, skuldror & nacke

Om du upplever problem som smärta, kramp, värk eller annat obehag i rygg, skuldror eller nacke vill vi tipsa dig om att boka tid för klassisk massage hos oss. Detta är den optimala massagebehandlingen för dig som har en aktiv livsstil och som ofta känner dig både trött och stel i kroppen.

Vår rygg, skuldror- och nackbehandling kan även vara riktigt passande för dig som arbetar många timmar framför datorn eller spenderar större delen av dagen i en bil, lastbil eller traktor. Under behandlingen fokuserar vi på att mjuka upp stela muskler, lösa upp spänningar och frigöra spända leder kring nacke, skuldror och rygg.

 • löser upp spänningar och mjukar upp stela muskler
 • ökad blodcirkulation
 • lindrar smärta och värk
 • minskar stress

Djupgående thaimassage Sälen

Är du i behov av en riktigt djupgående och genomträngande massagebehandling? Då är det thaimassage du ska boka hos oss. Utöver att thaimassage bidrar med alla de hälsofördelar som “vanlig” massage gör kommer du efter en thaimassagebehandling uppleva att din kropp och hälsa är stärkt på riktigt.

Kroppens energisystem balanseras samtidigt som allt vad heter smärta, stelhet och värk kan både dämpas, motverkas och till och med även avlägsnas helt. Vi ser helt enkelt till att ditt välmående främjas på alla plan, där du får ny kraft och energi.

 • stärker kroppen och din hälsa på riktigt
 • kan både motverka och avlägsna smärtor och stelhet
 • bidrar till ökad välmående överlag
 • ger ny kraft och energi

 

Vanliga frågor om massagebehandlingar

Vilka fördelar finns det med att boka massage?

Det finns mängder av fördelar med massage, och det egentligen oavsett vilken typ av massagebehandling du väljer att boka. Utöver att du blir väldigt avslappnad och lugn så har massage även många kroppsliga och fysiska fördelar, så som att det:

 • minskar stress
 • mjukar upp stela muskler och leder
 • löser upp spänningar och hårda knutar
 • motverkar kramp och smärta

Andra fördelar med massage är att det ökar välmåendet, förbättrar blodcirkulationen, gör dig piggare och gladare, samt att det ökar rörelse och smidighet. 

Är det vanligt att man får träningsvärk efter massage?

Är man sen tidigare inte van att få massage eller att bli behandlad på det sättet kan man efter en utförd behandling uppleva kroppsliga känningar som påminner om träningsvärk. Denna värk brukar dock avta efter ett par dagar. 

Hur vet jag vilken massagebehandling som är bäst för mig?

Om du väljer att boka in dig på en massagebehandling hos en professionell och erfaren massageklinik kommer din massör att anpassa behandlingen efter din kropp, dina förutsättningar och dina önskemål. Det oavsett vilken typ av massage du bokar. 

Generellt kan man dock säga att klassisk massage brukar passa bra för dig som vill lindra smärta och spänningar av enklare karaktär, medan thaimassage är bra för dig som vill sträcka ut kroppen och lösa upp djupt liggande stelhet. 

Boka Sälen

Under vinterhalvåret finns Sälens Massageklinik på Experium Spa i Lindvallen. 

För att boka tid, klicka på “boka online” här nedan.

Vill du boka oss specifikt måste du för tillfället ringa till 0280 – 86100, alternativt maila till spa.experium@skistar.com och uppge att du vill boka tid för behandling hos Su eller Silanee. 

Boka Öland

Under sommarmånaderna, Maj till Augusti, hittar ni Sälens Massageklinik på Löttorpsvägen 51  i Löttorp.

Vi är två massörer som ger behandling, jag & min dotter Silanee. 

För att boka tid, klicka på “boka online” här nedan eller ring 0763148633.