Om oss

Hej och välkommen!

Sunee Pongsuk heter jag som driver Sälens Massageklinik. Jag har bott i Sverige sedan 2010 och lär mig mer och mer svenska. Jag pratar även engelska, men framför allt thailändska som är mitt modersmål.

Jag har jobbat med massage på heltid sedan 2003, då jag utbildade mig för första gången i thaimassage. Jag har vidareutbildat mig med certifiering i Aromatherapy, mer djupgående i thaimassage, bindvävmassage (Axelsons Gymnastiska Institut) och har även blivit bedömd av myndigheterna med ”spa-kunskap av första graden”.

Under två och ett halvt år jobbade jag på Spa-avdelningen på ett 5-stjärnigt hotell i Thailand. Där utförde jag behandlingar och hade hand om internutbildningar för väldigt många inom hotellkoncernen.

Jag har drivit en egen klinik med 7 anställda på Koh Lanta, som hette ”The Heart and Art of Massage”. Där hade jag många svenskar som kunder, och har fortfarande många av dem som kunder, men nu i Sverige.

På vinterhalvåret driver jag min verksamhet i Experium Spa & Sauna i samarbete med Skistar i Sälen.

På sommaren på Bödasand har jag större lokaler med fler möjligheter. Därför har vi ett bredare utbud där med fler spabehandlingar.

massage