Om oss

Hej och välkommen!

Jag som driver Sälens Massageklinik heter Sunee Pongsuk. Jag har bott i Sverige sedan 2010 och pratar både svenska och engelska, men framförallt thailändska som är mitt modersmål.

Min karriär tog fart
Sedan år 2003 har jag jobbat med massage – 03 utbildade jag mig för första gången i thaimassage. Jag har därefter vidareutbildat mig med certifiering i Aromatherapy, i mer djupgående i thaimassage samt i bindvävsmassage (Axelsons Gymnastiska Institut). Jag har även blivit bedömd av myndigheterna för ”spa-kunskap av första graden”.

5-stjärning hotell med SPA i Thailand 
Under två och ett halvt års tid jobbade jag på Spa-avdelningen på ett 5-stjärnigt hotell i Thailand. Där utförde jag främst massagebehandlingar och andra spabehandlingar, men var även ansvarig för internutbildningar för väldigt många inom hotellkoncernen.

Egen massageklinik med 7 anställda på Koh Lanta 
Efter min tid på det 5-stjärniga hotellet drev jag en egen klinik med 7 anställda på Koh Lanta, som hette ”The Heart and Art of Massage”. Där hade jag många svenska kunder, varav flera av dessa än idag är kunder till mig fast nu istället i Sverige.

Spa på Böda Sand 
Jag har också under sex somrar drivit spat på Bödasand, på Öland.

Sälens massageklinik på Experium Spa & Sauna 
Under vinterhalvåret bedriver jag, sen 2015, min verksamhet i Experium Spa & Sauna i samarbete med Skistar i Sälen.

Sälens massageklinik i Löttorp på norra Öland 
Under sommaren – juni- augusti – hittar ni Sälens massageklinik i Löttorp på norra Öland.