Behandlingar Öland

Öppettider för Öland är Juni till Augusti

De flesta behandlingar vi utför ingår i begreppet ”Friskvård”, vilket gör dem avdragsgilla. Har du eget företag eller kan få din arbetsgivare att betala behandling för dig så blir kostnaden också lägre då priset innefattar 20% moms.

Våra behandlingar har olika syften:

Hälsa – Med de riktigt djupgående tekniker vi använder kan vi lösa många långvariga och även nya muskel- och smärtproblem.

Välmående – För oss betyder det väldigt mycket att kunna hjälpa många medmänniskor till ett bättre liv.

Avslappning – För många är det skönt att bara komma och få en avslappnande massage.

Värme – För att få musklerna att riktigt slappna av använder vi ibland värme i olika former, bl.a. ”Hot Stone-Massage”

               

Massage

Rygg, skuldror & nackmassage
25 /50 min, 475 /875 kr
En massage för dig som har stela och trötta muskler runt skulderpartiet , nacken och huvudet.

Avslappnande massage
25/50 min, 455/825 kr
En fantastiskt skön avslappnande massage med varm aromolja som tar bort stress och skapar balans mellan kropp och själ.

Klassisk massage
25 /50 min, 455 /825 kr
Här går vi djupare i musklerna för att ta bort spänningar av lite enklare karaktär och skapar en bra cirkulation av blodflödet.

Happy – Mother  
25/50 min, 455/825 kr
En massage som är anpassad för just dig som är gravid. Vi använder aromolja som tar bort stress och skapar energi för både kropp och själ. Produkter från Maria Åkerberg.         

Pensionär valfri massage
25/50 min, 395/695 kr
En skön valfri massage med varm aromolja som skapar balans mellan kropp och själ.


Thaistyle Massage

Djupgående Thaistylemassage 
25/50 min, 475/875 kr
Djupgående massage som kan vara lite smärtsam, men ger oftast en känsla av lättnad och styrka samma dag. Med olja och liniment.

Riktigt djupgående massage
25/50 min, 495/925 kr
Riktigt djupgående och läkande massage med inslag av akupressur. Löser upp långvariga spänningar i muskler och ligament. Med olja och liniment.

Fotmassage med akupressur
25 / 50 min, 475 kr / 875 kr
Fotmassage med akupressur som påverkar hela kroppen och skapar bra blodcirkulation. Behandlingen avslutas med nackmassage.

Royal Thaimassage
50 min, 875 kr
2000-årig massagekonst. Här används massageteknik med både akupressur och Thaistretching. Stor skillnad mot vanlig massage och hjälper mycket mot smärta och stress.

Sport Thaimassage
50 min, 925 kr
Djupare tekniker, där både akupressuren och stretchingen går ännu mer in i musklerna. Perfekt för de som har lite större vana av massage, eller tränar mycket.

P.A.M. – Personligt Anpassad Massage
50 / 80 / 100 min, 925 kr / 1375 kr / 1855 kr
Ny behandling som anpassas efter dina behov. Den kan innehålla både Avslappnande /Djupgående/Thaimassage, varm örtboll och stretching. Detta bestäms under behandlingen.

Välkommen att boka din massage på Öland hos oss!

boda-high4
686A0197

Kropp & Ansiktsbehandlingar

Be Fresh 
25 / 50 min,  475 kr / 875 kr
En skön ansiktsbehandling med mycket ansiktsmassage. Vi börjar med rengöring, peeling och sen massage av hårbotten, nacken och ansiktet. Sen lägger vi mask och avslutar med ansiktscreme som passar din hy. Produkter från Maria Åkerberg.

Body Soft 
50 min,  875 kr
Mjuka upp kroppen efter en dag på stranden och i solen. En helkroppsskrubb och massage.  Saltskrubb, dusch, och avslappnande massage gör din dag så härlig. Produkter från Maria Åkerberg.

Kombi
80 min, 1375 kr
Rygg-&nackmassage, ansiktsbehandling och fotmassage. En härlig kombination av behandlingar  som går i varandra och ger en  upplyftning från top till tå. Man känner sig båda förnyad och har fått en blodgenomströmning som skapar en skön avslappning. Vi använda produkter från Maria Åkerberg.  

Lyxig Stund
100 min, 1855 kr
Här blir du riktigt ompysslad av hela kroppen och ansiktet. Kroppsskrubb med Salt Scrub Energy, dusch och en skön avslappnande massage med Energyoil, avslutar med  ansiktsbehandling med rengöring, peeling, mask, massage och ansiktscreme. Produkter från Maria Åkerberg.