Klassisk Massage Sälen


Klassisk massage Sälen

Öppettider för Sälen är December till April.

Boka Klassisk massage Sälen

Välkommen till oss på Sälens massageklinik. Vi erbjuder klassisk massage och andra välgörande massagebehandlingar där du, din kropp och ditt välmående sätts i fokus. Under våra behandlingar ser vi till att ta oss an spänningar och bekämpa smärta och värk, där vi mjukar upp stela muskler och leder samtidigt som vi ger dig en stunds lugn och ro. Av den klassiska massagen kommer många positiva följder, men framförallt bidrar behandlingen till avkoppling, minskad smärta och förbättrad rörlighet. 

Ditt välmående i fokus

Sälens massageklinik erbjuder massage behandlingar där vi utgår från din kropp, dina behov och dina önskemål för att uppnå bästa möjliga resultat. Hos oss är du alltid i trygga händer och kan känna dig bekväm med att du som kund alltid är den som är avgörande i frågan om hur massagen ska genomföras och vilka områden vi ska fokusera på. 

Välkommen att boka tid för klassisk massage och massage behandling när det passar dig! Nedan finner du mer information om vår meny och alla våra olika behandlingar, och kan även läsa mer om vårt arbetssätt och om klassisk massage överlag. 

C5D06382-31DC-42C3-A224-B88D0B4AF3FA

Klassisk massage behandling Sälen 

Efter ditt besök hos oss kan vi garantera dig att du kommer känna dig avslappnad, rörlig, mjuk och varm. Dessa fyra faktorer är nämligen de som utgör grundpelarna i såväl vårt inställning och vårt arbetssätt som i vårt tänk och vår känsla. Hälsa, välmående, avslappning och värme hjälper oss att uppnå de resultat både du och vi önskar se, så att du kan må så bra som möjligt. 

 

Med vårt arbetssätt och våra djupgående tekniker kan vår massage bidra till såväl kortsiktiga som långsiktiga resultat i form av ett ökat välbefinnande, sinnesro och närvaro. Du själv väljer vilken intensitet du önskar att just din behandling ska ha baserat på personligt tycke och din kropps förutsättningar, det i samråd med din massör. 

Du kan t.ex. välja mellan avslappnande, behandlande, hård eller mjuk klassisk massage. Tala med din massör inför din påbörjade behandling för att säkerställa att vi ger dig den behandling du vill önskar få. 

Djupgående behandlingar med personliga anpassningar

Oavsett vilken typ av klassisk massage du önskar få kan vi säkerställa dig om att vi i samtliga utföranden ser till att ta oss an och behandla din kropp på ett sätt som får både muskler och leder att slappnar av ordentligt. Utöver det bidrar massagen även till att smärta, stelhet och stress minskar, där både kropp och själ får njuta. 

Under behandlingen fokuserar massören först och främst på att mjuka upp dina stela muskler och leder, för att därefter ta sig an spänningar och stela områden. Du kommer direkt känna behandlingens avslappnande effekt. 

Boka klassisk massage hos oss i Sälen

Det finns ingen tvekan om att massage är en upplevelse för både kropp och själ som omgående bidrar till att du, din kropp och själ kan slappna av. Utöver att massage hjälper dig som lider av smärta, stelhet, spänningar och värk kommer din behandling hos oss på Sälens massageklinik även bidra till att du känner dig lugn, avslappnad och trygg. 

Nedan finner du vår meny där vi listar de klassisk massage behandlingar du kan boka hos oss. Välkommen!

Klassisk massage

Behandlingar Sälen

Klassisk massage

25 /50/75 min, 665 /915/1295 kr

Här går vi djupare ner i musklerna för att mjuka upp muskler och leder, samt för att få dig att koppla av. Den klassiska massagen tar bort stelhet och spänningar av lite enklare karaktär, ökar cirkulation av blodflödet och frigör energier i din kropp. Du avgör intensitetsnivå. 

Avslappnande massage 

25 / 50 / 75 min, 665 / 915/1295 kr

Njut av en fantastiskt skön och avslappnande massage där vi med varm aromolja avlägsnar stress och löser upp dina spänningar, smärta och stelhet, samt bidrar till ro i kropp och sinne. Behandlingen hjälper till att skapa en god balans mellan kropp och själ.

”Hot Stone” massage 

50 / 75 min, 955 / 1435 kr

Massagebehandling där vi använder oss av varma lavastenar och massageolja för att mjuka upp trötta muskler och stela leder. Värmen bidrar till att vi kommer djupare ner i muskulaturen, med främsta syfte att få musklerna såväl som din kropp att slappna av helt och hållet. Detta är t.ex. fördelaktigt då du ofta känner dig trött, öm, stel och spänd.

boda massage

Boka Sälen

Under vinterhalvåret finns Sälens Massageklinik på Experium Spa i Lindvallen. 

För att boka tid, klicka på “boka online” här nedan.

Vill du boka oss specifikt måste du för tillfället ringa till 0280 – 86100, alternativt maila till spa.experium@skistar.com och uppge att du vill boka tid för behandling hos Su eller Silanee. 

Boka Öland

Under sommarmånaderna, Maj till Augusti, hittar ni Sälens Massageklinik på Löttorpsvägen 51  i Löttorp.

Vi är två massörer som ger behandling, jag & min dotter Silanee. 

För att boka tid, klicka på “boka online” här nedan eller ring 0763148633.