Klassisk Massage Öland


Klassisk Massage Öland

Öppettider för Öland är Maj till Augusti.

 

Boka Klassisk massage Öland

Hos oss på Sälens massageklinik kan du boka Klassisk massage i enlighet med det som passar dig och din kropp. Oavsett om du är i behov av att få loss spänningar och mjuka upp stela muskler och leder, om du vill få en stunds lugn och ro, om du vill sträcka ut och stärka kroppen eller om du vill förbättra din rörelseförmåga och smidighet kan en klassisk massage behandling hos oss vara ett vinnande koncept. 

Fokus på avkoppling

 

Vi på Sälens massageklinik erbjuder massagebehandlingar med fokus på värme, hälsa, välmående och avkoppling. När du bokar tid för massage hos oss ser vi alltid ser till att utgå efter din kropp, dina behov och dina önskemål för att säkerställa bästa möjliga upplevelse och effekt. 

I våra händer är du trygg. Hos oss kan du känna dig säker på att vi gör allt i vår makt för att behandlingen ska bidra till maximal komfort och avkoppling för dig i både kroppen och sinnet. 

Välkommen att boka tid för klassisk massage och massage behandling när det passar dig! Nedan finner du mer information om vår meny och alla våra olika behandlingar, och kan även läsa mer om vårt arbetssätt och om klassisk massage överlag. 

68FD91D7-C48C-4976-A84A-35BF52136AF2

Klassisk massage behandling Öland 

När du bokar en tid för klassisk massage hos oss på Sälens massageklinik finns det mycket som talar för att du efter ditt besök hos oss kommer känna dig avslappnad, mjuk, rörlig och varm. Detta då vi under din massage behandling fokuserar på fyra områden; hälsa, välmående, avslappning och värme, i syfte om att du efter behandlingen ska må så bra som möjligt. 

Enligt oss är detta fyra grundpelare för att massagen och våra djupgående tekniker ska kunna bidra med såväl kortsiktiga som långsiktiga resultat i form av ett ökat välbefinnande och sinnesro. Är det just våra klassisk massage behandlingar du vill boka går det självklart att välja mellan olika grader av intensitet beroende på vad just du tycker om och vad din kropp klarar av. 

Du väljer själv om du t.ex. vill ha avslappnande, behandlande, hård, djupgående, väldigt djupgående eller mjuk massage. Tala med din massör inför din påbörjade behandling för att säkerställa att vi ger dig den behandling du vill ha. 

Djupgående massage och personligt anpassade behandlingar 

I samtliga utföranden ser vi dock till att ta oss an och behandla din kropp på ett sätt som får både muskler och leder att slappnar av ordentligt. Din behandling av massören ser dock inte bara till att musklerna blir avslappnade, utan behandlingen bidrar även till att smärta, värk, stelhet, stress och oro minskar samtidigt som det är en upplevelse för både kropp och själ i sig. 

Vid bokning av en klassisk massage behandling behöver du dock inte uppleva stretching eller så kallad triggerpunktsbehandling. Utan istället kommer massören fokusera på att värma och mjuka upp dina stela muskler och leder för att därefter ta sig an spänningar, stelhet och strama områden. Du kommer direkt känna behandlingens avslappnande effekt. 

Boka Klassisk Massage hos oss på Norra Öland

Det finns ingen tvekan om att massage är en upplevelse för både kropp och själ som omgående bidrar till att kroppen och din muskler kan slappna av. Utöver att massage hjälper dig som lider av smärta, stelhet, spänningar och värk kommer din behandling hos oss på Sälens massageklinik även bidra till att du känner dig lugn, avslappnad och trygg. 

Det framförallt då mängden lugn- och- ro hormoner (oxytocin) som frigörs i kroppen ökar under massage och fysisk beröring. Nedan finner du vår meny där vi listar de klassisk massage behandlingar du kan boka hos oss. Det finns inte mycket som kan bidra till ett ökat välbefinnande på det sätt som massage gör! 

Meny

Behandlingar Öland

Klassisk massage
25 /50 min, 485 /885 kr
Här går vi djupare ner i musklerna för att mjuka upp muskler och leder, samt för att få dig att koppla av. Den klassiska massagen tar bort stelhet och spänningar av lite enklare karaktär, ökar cirkulation av blodflödet och frigör energier i din kropp. Du avgör intensitetsnivå. 

Avslappnande massage 
25 / 50 min, 455 kr / 855 kr  kr
Njut av en fantastiskt skön och avslappnande massage där vi med varm aromolja avlägsnar stress och löser upp dina spänningar, smärta och stelhet, samt bidrar till ro i kropp och sinne. Behandlingen hjälper till att skapa en god balans mellan kropp och själ.

Kropp & Ansiktsbehandlingar 

Be Fresh 
25  min,  485 kr 
En skön ansiktsbehandling med fokus på ansiktsmassage. Vi inleder behandlingen med rengöring och peeling, och övergår sen till en avkopplande massage av hårbotten, nacke och ansikte. Därefter applicerar vi en ansiktsmask, och avslutar till sist med en ansiktscreme anpassad för din hy. Produkter från Maria Åkerberg.

Body Soft 
50 min,  885 kr
Mjuka upp kroppen efter en heldag på stranden – solen och allt badande tar med på både kropp och hud än vad man tror! I denna behandling ingår en helkroppsskrubb och massage. Saltskrubb, dusch, och avslutningsvis en avslappnande massage. Produkter från Maria Åkerberg.

Kombi
50/80 min, 885/1375 kr
En härlig kombinationsbehandling som inleds med valfri massage och fuktgivande ansiktsbehandling. Kombination  behandlingar som ger din kropp och hud en  stärkande boost från topp till tå. Du kommer känna dig som förnya, där du under behandlingen har fått en blodgenomströmning som skapar en skön avslappning. Produkter från Maria Åkerberg.  

Lyxig Stund
100 min, 1795 kr
Skäm bort dig själv! Här blir hela du ordentligt ompysslad när vi tar hand om hela din kropp såväl som ditt ansikte. Produkter från Maria Åkerberg. Vi gör en kroppsskrubb med Salt Scrub, vald kroppsinpackning, fuktgivande ansiktsbehandling, dusch och en skön avslappnande massage.            

Boka Sälen

Under vinterhalvåret finns Sälens Massageklinik på Experium Spa i Lindvallen. 

För att boka tid, klicka på “boka online” här nedan.

Vill du boka oss specifikt måste du för tillfället ringa till 0280 – 86100, alternativt maila till spa.experium@skistar.com och uppge att du vill boka tid för behandling hos Su eller Silanee. 

Boka Öland

Under sommarmånaderna, Maj till Augusti, hittar ni Sälens Massageklinik på Löttorpsvägen 51  i Löttorp.

Vi är två massörer som ger behandling, jag & min dotter Silanee. 

För att boka tid, klicka på “boka online” här nedan eller ring 0763148633.