Thaimassage Sälen


Thaimassage Sälen

Öppettider för Sälen är December till April.
Vi på Sälens massageklinik erbjuder djupgående thaimassage för ökat välbefinnande och välmående.

Thaimassage Sälen

Välkommen att boka tid för Thaimassage i Sälen hos oss på Sälens Massageklinik. Vi erbjuder flera olika välgörande och effektiva behandlingsmetoder för dig som vill boka thai massage. Oavsett om du önskar få en lite mer djupgående behandling eller om du vill boka tid för avslappnande, traditionell thai massage kan vi uppfylla dina önskemål. Hos oss kan du även boka thaimassage för idrottare och specialanpassad thaimassage vid behov. 

Vi ser alltid till att du är i trygga händer, där vårt mål är att du känner dig både nöjd, avslappnad och lugn efter din stund av omtanke hos oss. Vi arbetar hälsofrämjande med avkoppling och välmående i fokus!

 

Boka thai massage Sälen på Experium Spa  

Så hittar du till oss!

Från November till April håller vi på Sälens massageklinik till i Sälen, på Experium Spa i Lindvallen. Se till att boka tid för thai massage Sälen i god tid för att säkerställa att vi kan hjälpa dig när du önskar – vi har ett begränsat antal behandlingstimmar varje dag, och våra tider är både populära och högt efterfrågade!

Kom gärna i god tid!

Om du har bokat tid för thaimassage eller någon annan massagebehandling hos oss uppskattar vi om du ser till att vara på plats i god tid inför ditt besök. Detta så att vi kan undvika onödig stress för såväl dig som för den massör som ska genomföra behandlingen – vi vill att du ska få ut så mycket som möjligt under ditt besök hos oss, oavsett bokad behandling. 

Vi är också otroligt noggranna med att din behandling ska bli personlig och trygg, vilket kräver att vi anpassar den efter just dina behov. För att det ska vara möjligt är det nödvändigt att vi har hela behandlingstiden för att komma fram till bästa möjliga behandlingssätt. 

Parkering utanför Experium

Att hitta till oss är väldigt smidigt! Utanför Experium finns goda parkeringsmöjligheter där du kan ställa bilen under tiden som du får din behandling av oss. Tänk på att det under säsong tillkommer en parkeringsavgift – se till att betala den innan du kommer in till oss för ditt behandlingstillfälle för att undvika onödiga avgifter. 

Boka tid 

Du kan boka thaimassage på Experium Spa i Sälen direkt online eller genom att kontakta oss via mail eller per telefon. Välkommen! 

Thaimassage - vad är det?

Thaimassage skulle man kunna förklara som en behandlingsform där man valt att kombinera yoga, gymnastik och kroppslig behandling. Under en thaimassage hör det därmed till att man genomför både stretching och massage av olika slag. detta är en behandlingsform som än idag är både populär och omtalad, trots att dess historia och ursprung sträcker sig långt bak i tiden. 

Tack vare att man kombinerar dessa olika behandlingsformer kommer upplevelsen bli mer än bara kroppsligt välgörande. Utan snarare kommer du efter en thai massage känna dig både starkare, smidigare, friskare, gladare, piggare och mer avslappnad – ditt såväl kroppsliga som mentala välmående främjas och stärks på en och samma gång. 

Rent kroppligt är det vanligt att man upplever effekter så som minskad smärta, värk, stelhet och rörelseproblem. Detta som en följd av att man inom thaimassagens konster ser till att behandla ömma punkter, sträcka ut stela muskler och leder, samt släppa på spänningar och kroppens flöden. Det är otroligt befriande. 

Traditionell thailändsk massage

Den traditionella thailändska massagen är kort och gott en typ av friskvård som gör skillnad på riktigt. Samtidigt som dess djupgående effekt bidrar till att dina kroppsliga flöden och energier sätts igång på riktigt kan thaimassage anpassas helt efter dina behov och förutsättningar. 

Bokar du tid för thaimassage hos oss erbjuder vi allt från extra djupgående behandlingar till mjuk, klassiska massage. Samtliga behandlingar bidrar till djup avkoppling och bättre välmående både mentalt och kroppsligt. 

Varför thaimassage?

Det finns mängder av fördelar med thaimassage. Utöver att man kan behandla och motverka stela leder, ömma muskler och spänningar kommer thaimassage med flera andra fördelar och positiva effekter:

  • förebygger och motverkar smärta och värk
  • bidrar till ökat välmående
  • minskar stress
  • stimulerar kroppens flöden och funktioner
  • stärker blod- och körtelfunktionen
  • bidrar till avkoppling och värme i kroppen 
C5D06382-31DC-42C3-A224-B88D0B4AF3FA

Inför ditt besök hos oss               

Har du bokat en tid för massage eller thai massage Sälen hos oss? Då skulle vi uppskatta om du inför ditt besök ser till att du har bokat och fått bekräftat en tid för behandling, samt att du anger om du har några specifika önskemål inför ditt behandlingstillfälle. På så sätt kan din massör förbereda sig på bästa möjliga sätt för att ge dig den bästa upplevelsen.

Vi ser även gärna att du kommer in till oss i god tid, samt att du avbokar behandlingen om du får förhinder. För att din massageupplevelse ska bli så bra och trivsam som möjligt för dig bör du även tänka på att:

  • inte äta precis innan din massage. Annars kan det vara obehagligt att ligga på mage. Detta gäller framförallt om du bokat thaimassage som innehåller många kroppsliga rörelser och stretching.

  • tala om för oss vilka förväntningar du har på din behandling, om du har några specifika önskemål eller om du vill få hjälp med något speciellt. Detta kan du även tala om för din massör inför och under massagetillfället – det viktiga är att du mår bra och kan slappna av.

  • avsätta tid för lugn, ro och avkoppling både innan och efter din massage Sälen hos oss. 

  • inte bokar en tid för behandling hos oss om du har pågående infektion i kroppen, eller om du inte känner dig helt frisk.

Boka thaimassage hos oss i Sälen

Djupgående thaimassage

En av våra mest efterfrågade och populära behandlingar är djupgående thaimassage. Detta då djupgående thaimassage inte bara bidrar med alla de hälsofrämjande och stärkande faktorer som den vanliga massagen gör. Utan djupgående thaimassage ser till att din kropp och hälsa stärks på riktigt. 

Stress, smärta, krämpor och spänningar kan både dämpas, avlägsnas och i många fall till och med motverkas helt tack vare thailändsk traditionell massage. Behandlingen balanserar kroppens energisystem och ser till att dina flöden samverkar. Det kommer i sin tur bidra till att du uppnår ett bättre välmående överlag, där du får mer kraft och energi i hela kroppen. 

Behandlingar Sälen

Djupgående Thaistylemassage 

25/50 min, 475/875 kr
Djupgående thaimassage är en massagebehandling där vi tar oss an stelhet, smärta och värk på riktigt. Denna behandling kan vara lite smärtsam till en början, för att sen övergå till en känsla av lättnad och ökad styrka redan samma dag. Behandlingen utförs med olja och liniment.

Riktigt djupgående massage
25/50 min, 495/925 kr
Riktigt djupgående och läkande massage med inslag av akupressur. Löser upp långvariga spänningar i muskler och ligament. Behandlingen utförs med olja och liniment.

Fotmassage med akupressur
25 / 50 min, 475 kr / 875 kr
Fotmassage med akupressur är en kraftfull och effektiv fotbehandling som påverkar hela kroppen. Behandlingen skapar bra blodcirkulation och lösgör kroppens energier och flöden. Behandlingen avslutas med en avkopplande nackmassage

Royal Thaimassage

50 min, 875 kr
Här använder vi oss av en 2000-årig massagekonst, där vi kombinerar massageteknik med både akupressur och thaistretching. Denna behandlingsform skiljer sig mycket från vanlig massage, där fokus är att lindra djup smärta och långvarig stress.

Sport Thaimassage
50 min, 925 kr
Väljer du var Sport thaimassage går vi in med effektivare tekniker på djupet i musklerna för att få ökad effekt. Både akupressur och stretching genomförs. Perfekt för dig som har mer vana av massage, eller för dig som tränar mycket.

P.A.M. – Personligt Anpassad Massage
50 / 80 / 100 min, 925 kr / 1375 kr / 1855 kr
Ny behandlingsform som anpassas efter dina behov. Du väljer själv vad den ska innehålla; du kan välja mellan Avslappnande /Djupgående/Thaimassage, varm örtboll och stretching. Detta bestäms i samråd med din massör under behandlingen.

boda massage

Boka din behandling hos oss

Vi på Sälens massageklinik erbjuder såväl klassisk massage som djupgående thaimassage, där vi ser till att anpassa behandlingen efter dina personliga preferenser, önskemål och behov. Oavsett vad du kan tänkas behöva hjälpa med ser vi till att du lämnar våra lokaler välmående, avslappnad och lugn.

Vill du kan vi även hjälpa dig att boka in ett återbesök så snart som möjligt för en fortsatt djupgående effekt och positiv påverkan av din behandling. Utöver thaimassage erbjuder vi även andra massageformer och spabehandlingar – du hittar mer information om våra exakta tjänster under “Sälen”.

Boka massage hos oss direkt online eller ta kontakt med oss via telefon, mail eller vårt kontaktformulär. Vi ser framemot att höra från dig. Välkommen till oss på Sälens massageklinik om du vill boka thaimassage i Sälen!

Vanliga frågor om massagebehandlingar

Vad är thaimassage?
Thaimassage är en form av massage där man kombinerar långa, långsamma kroppsliga rörelser (likt yoga) med stretching och massage, och ibland även akupressur. Under din behandling kommer din massör hjälpa dig att bli mjuk, varm och avslappnad genom att släppa på muskelspänningar och behandla rörelseproblem. Massagen ges utan olja, men ofta med kläder på. 

Vad är skillnad mellan klassisk massage och thaimassage?
Skillnaderna mellan klassisk massage och thaimassage är många. De främsta skillnaderna är dock att thaimassage ofta är betydligt mer djupgående, där massören tänjer och sträcker ut musklerna för att frigöra flöden och energier. Thaimassage ges även helt utan olja, och i många fall med kläder på, vilket är motsatt mot den klassiska oljemassagen. 

Jag idrottar väldigt mycket – vilken massage passar mig?
För dig som idrottar mycket är det viktigt att du väljer en massage där fokus ligger på att återhämta kroppen. Det vill säga, djupgående behandling som släpper på spänningar, muskelkramp och stela leder. Stretching och akupressur som går djupt ner i musklerna är ofta nyckeln till framgång. Där kan bland annat thaimassage vara ett bra alternativ.