Massage Öland

Öppettider för Öland är Maj till Augusti.
Vi erbjuder massagebehandlingar och spabehandlingar för både kropp och ansikte.


Välkommen till Sälens massageklinik på Öland!

Hos oss kan du unna dig själv en välgörande massage, eller ge bort en hälsofrämjande och avkopplande spabehandling till någon du tycker om.
Vi erbjuder djupgående massage och spabehandlingar i olika utföranden, där vi alltid ser till att ta hänsyn till dina behov och önskemål.
Hos oss är du i trygga händer – Boka massage på Norra Öland hos oss för en stunds omtanke och avkoppling i vardagen!

Under sommarmånaderna – Maj till Augusti – håller vi till på norra Öland.
Befinner du dig på Öland och önskar boka massage är du alltid välkommen att kontakta oss.
Specifika detaljer om våra behandlingar på Öland kan du läsa mer om nedan.

VECKANS ERBJUDANDE

Facial Massage – 20% rabatt på din behandling
Kombi Massage – 20% rabatt på din behandling

Ring för att boka! Passa på nu! 
076-314 86 33

*Gäller för bokningar som görs mellan kl. 09-13.

B64462DC-CA06-4000-807E-F565590998DC

MASSAGE MENY

RYGG, NACKE & SKULDER MASSAGE
25/ 50 min, 485/ 885 kr
En massage för dig som har stela och trötta muskler runt skulderpartiet,  nacken och huvudet. Vi arbetar djupgående för att mjuka upp spänningar, smärta och stelhet.

RELAXING MASSAGE
25/ 50 min, 455/ 855 kr
Njut av en fantastiskt skön och avslappnande massage där vi med varm aromolja avlägsnar stress och löser upp dina spänningar, för att skapa en god balans mellan kropp och själ.

KLASSISK MASSAGE
25 /50 min, 485 /885 kr
Här går vi djupare ner i musklerna för att mjuka upp muskler och leder, och för att få dig att koppla av. Den klassiska massagen tar bort spänningar av lite enklare karaktär, skapar en bra cirkulation av blodflödet och frigör energier i din kropp.

PENSIONÄR MASSAGE
25/ 50 min, 395/ 695 kr
Här kan du välja en skön, avslappnande massage av valfri karaktär, helt anpassad efter din kropp och dina behov. Vi använder oss av varm aromolja för att skapa optimal balans mellan kropp och själ.

KROPP & ANSIKTSBEHANDLINGAR

FACIAL MASSAGE
25  min,  485 kr 
En skön ansiktsbehandling med fokus på ansiktsmassage. Vi inleder behandlingen med rengöring och peeling, och övergår sen till en avkopplande massage av hårbotten, nacke och ansikte. Därefter applicerar vi en ansiktsmask, och avslutar till sist med en ansiktscreme anpassad för din hy.
Produkter från Maria Åkerberg används.

BODY SCRUB & MASSAGE 
50 min,  885 kr
Mjuka upp kroppen efter en heldag på stranden – solen och allt badande tar mer på både kropp och hud än vad man tror! I denna behandling ingår en helkroppsskrubb och massage. Saltskrubb, dusch, och avslutningsvis en avslappnande massage.
Produkter från Maria Åkerberg används.

KOMBI MASSAGE
50/ 80 min, 885/ 1375 kr
En härlig kombinationsbehandling som inleds med valfri massage och fuktgivande ansiktsbehandling. En kombination av behandlingar som ger din kropp och hud en stärkande boost från topp till tå. Du kommer känna dig som förnyad, där du under behandlingen har fått en blodgenomströmning som skapar en skön avslappning.
Produkter från Maria Åkerberg används.  

LUXURY MOMENT
100 min, 1795 kr
Skäm bort dig själv! Här blir hela du ordentligt ompysslad när vi tar hand om hela din kropp såväl som ditt ansikte. Vi gör en kroppsskrubb med Salt Scrub, vald kroppsinpackning, fuktgivande ansiktsbehandling, dusch och en skön avslappnande massage.
Välj kroppsinpackning: vit choklad, energi eller detox.
Produkter från Maria Åkerberg används.

2761E27A-F2B2-4EB1-BE96-8D25241039C9

THAISTYLE MASSAGE

DEEP THAIMASSAGE
25/ 50 min, 485/ 885 kr
Djupgående thaimassage är en massagebehandling där vi tar oss an stelhet, smärta och värk på riktigt. Denna behandling kan vara lite smärtsam till en början, för att sen övergå till en känsla av lättnad och ökad styrka redan samma dag. Behandlingen utförs med olja och liniment.

REALLY DEEP THAIMASSAGE
25/ 50 min, 495/ 925 kr
Riktigt djupgående och läkande massage med inslag av akupressur. Löser upp långvariga spänningar i muskler och ligament. Behandlingen utförs med olja och liniment.

SPORT THAIMASSAGE
50 min, 925 kr
Här använder vi oss av en 2000-årig massagekonst med extra djupgående tekniker, där vi kombinerar massage med  akupressur och stretching.  Denna behandling är lite tuffare för att ge en mer effektiv inverkan med fokus på att lindra djup smärta. Passar bra för dig som är van vid massage eller tränar.

HOTSTONE MASSAGE
50 / 80 min, 925 kr / 1375 kr
Massage med varma lavastenar och massageolja som mjukar upp trötta muskler och stela leder. Värmen bidrar till att vi kommer djupare ner i muskulaturen, med främsta syfte att få musklerna såväl som din kropp att slappna av helt och hållet.

P.A.M. – PERSONALLY ADAPTED MASSAGE
50/ 80 min, 925 kr/ 1375 kr
Behandlingsform som anpassas efter dina behov.

Massage på Norra Öland

Här hittar du oss 

Om du har bokat en tid för massage hos oss kan vi garantera dig en upplevelse där hälsa, välmående, avslappning och värme står i fokus. Du hittar oss i Löttorp på norra Öland, i Svenska sparbankens gamla lokaler precis intill ICA. Åker du från Kalmar eller Färjestaden tar det ca 1h att köra till oss, medan det från Borgholm och Köpingsvik bara är ca 30 minuters bilfärd. Precis utanför våra lokaler finns det en parkering där du kan ställa bilen under ditt behandlingstillfälle. 

Boka tid 

Se till att boka en tid för behandling i god tid innan ditt besök för att garantera att vi kan hjälpa dig med det du behöver, just då du behöver det. Tveka inte på att kontakta oss på Sälens massageklinik om du har några frågor eller funderingar kring din massage på Öland! Du kan boka tid online eller genom att kontakta oss direkt per mail eller telefon. 

Massagebehandling – Varför?

Upplever du problem som smärta, värk, stelhet, spänningar eller kramp kan massage vara det optimala botemedlet för dina bekymmer. En massagebehandling kan inte bara mjuka upp knutar, ömma punkter och smärtande leder, utan en massage ser även till att du kan koppla av och återhämta dig i både kropp och sinne. 

Du kommer känna dig varm och avslappnad, samtidigt som din hälsa och ditt välmående såväl som dina fysiska rörelseförmågor främjas. Genom att regelbundet gå på massage kommer du må betydligt mycket bättre, och du kommer med stor sannolikhet även uppleva bättre fokus, ökad smidighet, större glädje, mindre sjukdom, bättre sömn och ökat välbehag i allmänhet. 

Djupgående Thaimassage Öland 

En av våra mest efterfrågade och populära behandlingar är djupgående thaimassage. Detta då djupgående thaimassage inte bara bidrar med alla de hälsofrämjande och stärkande faktorer som den vanliga massagen gör. Utan djupgående thaimassage ser till att din kropp och hälsa stärks på riktigt. 

Stress, smärta, krämpor och spänningar kan både dämpas, avlägsnas och i många fall till och med motverkas helt tack vare thailändsk traditionell massage. Behandlingen balanserar kroppens energisystem och ser till att dina flöden samverkar. Det kommer i sin tur bidra till att du uppnår ett bättre välmående överlag, där du får mer kraft och energi i hela kroppen. 

Rygg, skuldror & nackmassage – en stor favorit bland våra aktiva kunder

Vår behandling rygg, skuldror och nackmassage är det perfekta valet för dig som lever en aktiv livsstil och inte sällan känner dig trött och stel i kroppen. Behandlingen löser upp spända muskler och mjukar upp krampande leder kring skuldrorna, nacken och huvudet. Efteråt kommer din kropp uppnå en ny nivå av avkoppling och återhämtning. 

 • Ökar blodcirkulationen 

 • Mindre stress

 • Löser upp spänningar och motverkar värk 

 • Mjukar upp trötta muskler

 • Lindrar smärtor 

 • Ökar smidighet och rörelse 

Klassisk massage öland

Vill du få bukt på smärta och spänningar av enklare karaktär? Då kan du boka in dig på vår behandling “klassisk massage”, där vi erbjuder en oljemassage som går djupare ner i musklerna för att öppna upp flödena och skapa god cirkulation i kroppen. Berätta dina bekymmer och besvär så ser vi till att anpassa behandlingen efter dina behov, önskemål och preferenser. 

 • Lindrar depressioner

 • Motverkar spänningshuvudvärk 

 • Minskar stress 

 • Reducerar smärta

 • Stimulerar kroppens funktioner 

Idrottsmassage Öland

Om du sysslar med någon form av sport eller idrott hör stelhet, smärtor, spänningar och stress ofta till vardagen. Vill du få bukt på dessa problem och istället uppnå en vardag och livsstil där du känner dig avslappnad, smidig och i balans är vår behandling “idrottsmassage Öland” att rekommendera. Denna typ av friskvård massage kommer öka ditt välbefinnande i stort. 

Boka massage Öland

Boka in dig för en massage Öland hos oss. Vi erbjuder välgörande massage och uppfriskande spabehandlingar för alla olika besvär och behov. Klassisk massage, thaimassage och avslappnande massage är bara några av de behandlingar som finns att välja mellan i våra tjänster. 

Du hittar vår lokal i Löttorp på Norra Öland, ca 40 km norr om Borgholm. Har du några frågor eller funderingar är du alltid varmt välkommen att kontakta oss. Din massagebehandling på Öland väntar på dig!

Thaimassage på Öland i Löttorp  

Vill du boka in dig för en thai massage på Öland i Löttorp? Då är du välkommen att boka en tid för behandling hos oss på Sälens massageklinik. Vi erbjuder djupgående thaimassage av olika utföranden och karaktärer för att du ska hitta en behandlingsform som passar just dig och din kropp. Vi ser framemot att kunna ge dig en avslappnande stund av omtanke!

Vanliga frågor om massagebehandlingar

Vad händer i kroppen vid massage?

Vid massage löses spända muskler och leder upp, vilket i sin tur ökar din rörelseförmåga. I takt med att kroppens alla spänningar släpps ökar kroppens blodcirkulation såväl som flöden av energier. Det leder till ett ökat välmående, där du känner dig avslappnad, glad och utan stress. 

Varför är massage så bra för dig?

Det finns mängder av fördelar med massage. De främsta fördelarna är att massage det:

 • minskar smärta och stress

 • bidrar till en mer balanserad kropp

 • motverkar värk och krämpor

 • ökar välmåendet 

 • stärker blod- och körtelcirkulation

 • föryngrar sinnet

 • gör dig gladare och piggare

 • ökar smidighet och rörelse

 • bidrar till djup avkoppling

Vad är skillnad mellan klassisk massage och thaimassage?

Skillnaderna mellan klassisk massage och thaimassage är många. De främsta skillnaderna är dock att thaimassage ofta är betydligt mer djupgående, där massören tänjer och sträcker ut musklerna för att frigöra flöden och energier. Thaimassage ges även helt utan olja, och i många fall med kläder på, vilket är motsatt mot den klassiska oljemassagen. 

Träningsverk efter massage – är det vanligt?

Ja, det är vanligt att man får en känsla av att ha träningsvärk efter att man varit på massage. Det inte minst om det var länge sen sist du fick en liknande behandling, om det är din första massage, eller om du valde en väldigt djupgående behandlingsform. “Träningsvärken” avtar dock oftast efter ett par dagar, och kommer även minska ju fler massagebehandlingar du får.

Jag idrottar väldigt mycket – vilken massage passar mig?

För dig som idrottar mycket är det viktigt att du väljer en massage där fokus ligger på att återhämta kroppen. Det vill säga, djupgående behandling som släpper på spänningar, muskelkramp och stela leder. Stretching och akupressur som går djupt ner i musklerna är ofta nyckeln till framgång. 

Vad är thaimassage? 

Thaimassage är en form av massage där massören hjälper dig att bli mjuk, varm och avslappnad genom att släppa på muskelspänningar och rörelseproblem. Detta ofta genom metoder som akupressur, stretching och långa, långsamma rörelser. Massagen ges utan olja, men ofta med kläder på. 

Boka Sälen

Under vinterhalvåret finns Sälens Massageklinik på Experium Spa i Lindvallen. 

För att boka tid, klicka på “boka online” här nedan.

Vill du boka oss specifikt måste du för tillfället ringa till 0280 – 86100, alternativt maila till spa.experium@skistar.com och uppge att du vill boka tid för behandling hos Su eller Silanee. 

Boka Öland

Under sommarmånaderna, Maj till Augusti, hittar ni Sälens Massageklinik på Löttorpsvägen 51  i Löttorp.

Vi är två massörer som ger behandling, jag & min dotter Silanee. 

För att boka tid, klicka på “boka online” här nedan eller ring 0763148633.