Välkommen till Sälens Massageklinik!

Hälsa - Välmående - Avslappning

Sälens Massageklinik finns på Experium Spa & Sauna under vinterhalvåret och på Öland under sommarmånaderna, maj – augusti. Hos oss kan du framförallt boka in dig för olika massagebehandlingar i Sälen, men vi erbjuder även andra behandlingar så som thaimassage, spabehandlingar, ansiktsbehandlingar och paketbehandlingar. Vårt mål är att du ska lämna behandlingen avkopplad och välmående. 

Under sommaren på Öland är vi två massörer som arbetar för att ta itu med dina kroppsliga bekymmer och främja din hälsa. 

Våra behandlingar har olika syften: 

Hälsa – Med de riktigt djupgående tekniker vi använder oss av kan vi ta itu med och lösa många långvariga såväl som nya muskel- och smärtproblem som du lider av.

Välmående – För oss betyder det otroligt mycket att kunna hjälpa våra medmänniskor att få ett bättre liv. Välmående är enligt oss A och O för en trivsam tillvaro. 

Avslappning – För många är det skönt att bara komma in till oss för att få en avslappnande massage. Att den avslappnande behandling även är välgörande är då bara en bonus. 

Värme – För att få musklerna att slappna av på riktigt använder vi oss ibland av värme i olika former, det bl.a. i vår ”Hot Stone-Massage”. Detta gör att du blir varm både inombords, i dina muskler och leder.

Boka Sälen

Sälens Massageklinik finns på Experium Spa i Lindvallen under vinterhalvåret.

För att boka tid, klicka på “boka online” här nedan. Vill du boka mig specifikt måste du för tillfället ringa 0280 – 86100 maila till spa.experium@skistar.com och uppge att du vill boka tid för behandling hos Su.

Boka Öland

Under sommarmånaderna “Maj- Augusti” hittar ni Sälens Massageklinik på Löttorpsvägen 51  i Löttorp.

För att boka tid, klicka på “boka online” här nedan.